Serumi koji se koriste u SkinLabu su prirodni
kozmetički preparati sa Tajlanda. Serumi su puni vitamina i minerala koji koži donose samo poboljšanja! U nastavku teksta pročitajte sve o serumima koje vam nudimo prilikom tretmana lica.

BOTOKS SERUM PUŽA

Ovaj serum je inovativni alat za podmlađivanje kože i kontrolu bora, dizajniran tako da hidrira
kožu i prehranjuje je. Ekstrakt puževa je snažan antioksidant i uključen je u kozmetiku protiv starenja. Stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, zateže kožu i eliminiše bore, ubrzava regeneraciju oštećenja kože, kao na primer starosne manifestacije, fleke od sunca i druge spoljašnje faktore. Za razliku od injekcija botoksa, serum deluje nežno, ne zamrzava izraze lica i ne menja njegov uobičajeni oblik. Sastav sluzi puža obuhvata kolagen, vitamine A, C, E, B6 i B12, alantoin, elastin, hitosan, enzim proteaze i glikolnu kiselinu, itd.

BOTOKS SERUM SA ANANASOM

Poboljšani botoks serum sa ekstraktom ananasa koji daje dvostruki udarac borama i produžava lepotu i mladost vaše kože. Ekstrakt sočnog ananasa učvršćuje kožu, čini je elastičnijom, dok vitamin C u ananasu navlažuje kožu, usporava proces starenja kože. Serum ima lifting efekat, smanjuje dubinu bora, izglađuje reljef kože.

GOLDEN HIJALURON

Hijaluronska kiselina je odavno osvojila srca mnogih, jer je ovo najefikasniji lek u kozmetologiji u oblasti hidratacije kože. Hijaluronska kiselina je sposobna da vlaži i podmladi kožu za nekoliko minuta.

Predstavljamo vam potpuno novu tečnost za lice sa povećanom koncentracijom hijaluronske kiseline, koja pruža aktivnu negu za suvu kožu. Kod devojčica posle 25 godina, koža počinje da gubi vlagu, vetar i sunce bukvalno isušuju lice, što dovodi do pojave prevremenih bora. Rezultat je primetan nakon prve primene seruma, a primetićete kako su male bore izglađene i koža ce postati čvrsta i glatka.

SPIRULINA MASKA

Tajlandska maska za lice sadrži veliku količinu čiste spiruline. Spirulina sadrži čitav niz aminokiselina, omega 6, linolne, jedinstveni protein-mineralni kompleks. Najjači je antioksidant koji vlaži, hrani kožu i ima
antibakterijska svojstva. Ova maska:

– duboko vlaži kožu,
– čisti pore,
– tonira kožu
– sprečava nastanak bora,

Kod oštećene kože, rana i akni, oporavak će ići vrlo brzo.

Sastav: pročišćena spirulina, koenzim Q10, ulje rižine mekinje, Omega 3, ulje slatkog badema,
morski kolagen, vitamin E, ekstrakt kamelije, prirodna plava glina.

PRIRODNI/ČIST KOLAGEN

Serum kolagena za lice uključuje bogat kompleks vitamina i minerala, zbog čega ima jak terapeutski efekat, blagotvorno deluje na kožu. Serum sadrži prirodni kolagen, koji je bitan za ćelije kože. Koža se na ovaj način obnavlja, izglađuje, bore nestaju.

Glavne funkcije kolagena su:

– Održavanje čvrstoće tkiva;
– Zaštita svih struktura tela od oštećenja;
– Održavanje procesa regeneracije;
– Povećavanje elastičnih svojstava tkiva.

Serum štiti kožu od štetnih uticaja okoline. Efektivno se bori protiv neželjenih promena na koži, kao što su neravnost, hrapavost, tamnjenje, širenje pora, efikasno vlaži i neguje.