SkinLab beauty centar je od skoro odlučio da uvede nešto potpuno novo, nešto što trenutno ni jedan kozmetički salon nema u ponudi u Novom Sadu. Pored tretmana koje vam pružamo ovim “zlatnim” preparatima, imamo za Vas i preparate za kućnu negu.

O čemu se ovde radi?

Radi se o jedinstvenim i 100% prirodnim preparatima od konoplje koje ćemo vam ukratko predstaviti.

ZLATNI BALZAM je najluksuzniji preparat iz profesionalne linije za negu kože i idealan je ne samo za masažu tela, već i za svakodnevnu negu. Ovaj balzam sadrži čisto, hladno, ceđeno ulje konoplje. Ulje konoplje je bogato aminokiselinama koje imaju hranljivo dejstvo na kožu. Zbog visoke koncentracije ulja industrijskog kanabisa vrlo mala količina se utrljava na telo. Na vrhove prstiju stavite balzam i polako i nežno utrljavate isti. Zlatne čestice koje ostaju na vašoj koži korišćenjem balzama posebno će istaći vaše lice ili telo.

KREMA sa konopljinim uljem takođe ima hranljivo dejstvo zbog svojih omega 6, omega 3 i gama linoleinske kiseline.

Pored toga ona hidrira vašu kožu i posebno je pogodna kod suve i osetljive kože. Ima umirijuće dejstvo. Sadrži pantenol i vitamin E.

PILING koji u sebi sadrži proteine konoplje i krupnu morsku so, čini vašu kožu nežnom i svilenkastom, a ujedno štiti zaštitni lipidni sloj kože.

Piling se blago kružnim pokretima utrljava po koži ostavljajući vidljiv rezultat. Piling je 100% prirodan, bez dodataka konzervansa, parabena, parfema i parafina.

MASKA je idealna nakon pilinga, ali se može koristiti i samostalno. Maska ima umirujuće dejstvo i idealna jeza osobe sa osetljivom kožom.

Ova maska hidrira i hrani kožu. Maska se može koristiti na licu i najbolje je upotrebiti je nakon tretmana lica ili masaža.

Na telo je najbolje stavljati masku nakon masaža, sunčanja, tretmana tela.

Mast ima visoki sadržaj hladno ceđenog konopljinog ulja koje je poznato po svojim regenerativnim sposobnostima.

Idealna je za tretiranje lišnjače, grube i ispucale kože, ožiljaka, ekcema i iritacija.

Nakon masaže lica uz upotrebu masti najbolje je
naneti umirujuću masku sa uljem konoplje.